Despre noi

Cappuccio.ro aduce in premiera in Romania cafea artizanala si de specialitate in capsule compatibile cu espressoarele Nespresso®.


Misiunea noastra este de a oferi o gama variata din cele mai bune cafele artizanale in capsule.

Ne place sa savuram cafea buna dar si sa ne bucuram si de avantajele utilizarii unui espressor cu capsule. De aceea, am cautat indelung si am facut o selectie aparte de cafea de la mici producatori din intreaga lume, care achizitioneaza cafea in mod etic de la fermieri, o prajesc cu migala in cantitati mici, o macina cu maiestrie si o ambaleaza in capsule pentru pastrarea prospetimii.

Capsulele de cafea "Eco Friendly"

O buna parte din capsulele oferite de noi sunt 100% biodegradabile. Alaturi de partenerii nostri facem eforturi, propunandu-ne ca in foarte scurt timp sa va oferim doar capsule biodegradabile care nu necesita eforturi de reciclare.


Iata cativa dintre partenerii nostri, producatori de cafea artizanala de exceptie:

Logo JBC colonna coffeJones Brothers Coffee Amsterdam

Jones Brothers Coffee este unul dintre primii producatori artizanali din lume care au inceput ambalarea de cafea in capsule compatibile Nespresso.

Jones Brothers Coffee produce cafea de cea mai buna calitate, fie Premium Espresso Blends sau Single Origins, obiectivul principal fiind obtinerea unui gust fin de exceptie.

Maestrul prajitor al Jones Brothers Coffee se preocupa de achizitia celor mai apreciate boabe de cafea ce pot fi obtinute in fiecare sezon de recoltare de la ferme de cafea din diverse colturi ale lumii. Fermele de la care provine cafeaua Jones Brothers pot diferi de la sezon la sezon, pentru ca producatorul este permanent preocupat sa caute boabele de cafea cele mai proaspete si de cea mai buna calitate.


Volcano Coffee Works

Prajitorie artizanala de cafea de specialitate: Volcano Coffee Works este o mica prajitorie din Brixton, Londra ce a fost fondata in 2010 de un maestru prajitor de cafea, pe nume Kurt. La prajitoria Volcano din Brixton lucreaza in prezent o echipa de 20 de oameni super-pasionati de cafea care impartasesc bucuria de a aduce din diverse colturi ale lumii cele mai bune boabe de cafea.

"Cel mai inovativ produs” la London Coffee Festival in 2017 - a fost premiul castigat de capsulele de cafea Volcano.

Mai mult decat “Fair Trade”  Cei de la Volcano Coffee Works sunt lideri in “comertul etic” cu cafea. Volcano Coffee Works incurajeaza fermierii de cafea sa produca cafea de calitate superioara, oferind la achizitie preturi mult mai mari chiar decat cele oferite prin practicile “Fair Trade”.  Un pret mai bun pentru fermieri inseamna resurse disponibile pentru acestia pentru a investi in culturi de cafea superioara.

Capsule si ambalaje 100% Eco-Friendly – Capsulele Volcano sunt 100% biodegradabile si se pot dezintegra complet in doar 150 zile de la utilizare. Ambalajele sunt realizate atat din fibre 100% reciclabile, cat si din carton certificat FSC (organizatie ce asigura gestiunea durabila a padurilor).Colonna Coffee

Cafea de specialitate produsa de cel mai apreciat barista britanic - Maxwell Colonna-Dashwood, de trei ori castigator al Campionatului de Barista din Marea Britanie si de trei ori finalist al Campionatului Mondial de Barista, este fondatorul Colonna Coffee si cel ce se ingrijeste zilnic sa ne ofere o cafea de specialitate parte din  miscarea “al treilea val al cafelei” in capsule compatibile cu aparatele Nespresso.

Cafea “Single Origin” – cafeaua pe care o regasim in capsulele Colonna provine de la mici fermieri care cultiva si recolteaza cafeaua manual.

Capsule biodegradabile – capsulele Finca Las Galeras si Rugali produse de Colonna Coffe sunt 100% biodegradabile.


Cap'Mundo - Artisan Espresso

Cafea "Haute Couture": Cap'Mundo se recomanda a fi o cafea “Haute Couture” si este una dintre putinele marci de cafea in capsule vanduta in magazinele de lux precum Harrods din Londra.

Prajitorie artizanala: Povestea cafelei Cap'Mundo a inceput la Paris, unde Olivier Brivois, detinatorul acestei prajitorii artizanale, se intreba de ce nu ar putea savura cafeaua preferata beneficiind de comoditatea utilizarii unui espressor cu capsule. Fiecare sortiment de cafea Cap'Mundo este dus la rang de perfectiune de catre un maestru prajitor parizian, aflat la a doua generatie de prajitori de cafea. Acesta prajeste cu migala fiecare lot de cafea timp de 15-20 minute, prin comparatie cu cafeaua obisnuita care este prajita aproximativ 5 minute. Acest lucru confera cafelei Cap'Mundo savoare si complexitate, ceea ce este imposibil de obtinut prin metodele de prajire industriale. 

Fair Trade” si “Bird Friendly”

Varietatea de capsule de cafea Cap’Mundo, provine din culturi certificate “Fair Trade” si “Bird Friendly”.

Capsule 100% Eco-Friendly

Capsulele Cap’Mundo sunt certificate cu standardul European “OK Compost”, ceea ce inseamna ca sunt biodegradabile complet in 3 luni. Capsulele de cafea Cap'Mundo sunt realizate din amidon din trestie de zahar si pot fi aruncate fara grija chiar la gunoiul menajer nesortat pentru ca se vor dezintegra. Astfel, realizand capsule de cafea 100% biodegradabile si compostabile, Cap’Mundo le ofera posibiliatea iubitorilor de cafea de calitate sa se bucure de comoditatea consumului de cafea la capsule, fara a se simti vinovati ca polueaza mediul inconjurator.