Despre noi

Cappuccio.ro aduce in premiera in Romania cafea de specialitate in capsule compatibile cu espressoarele Nespresso®.


Misiunea noastra este de a oferi o gama variata din cele mai bune cafele artizanale in capsule.

Ne place sa savuram cafea buna dar si sa ne bucuram si de avantajele utilizarii unui espressor cu capsule. De aceea, am cautat indelung si am facut o selectie aparte de cafea de la mici producatori din intreaga lume, care achizitioneaza cafea in mod etic de la fermieri, o prajesc cu migala in cantitati mici, o macina cu maiestrie si o ambaleaza in capsule pentru pastrarea prospetimii.

Capsulele de cafea "Eco Friendly"

O buna parte din capsulele oferite de noi sunt 100% biodegradabile. Alaturi de partenerii nostri facem eforturi, propunandu-ne ca in foarte scurt timp sa va oferim doar capsule biodegradabile care nu necesita eforturi de reciclare.


Colonna Coffee

Cafea de specialitate produsa de cel mai apreciat barista britanic - Maxwell Colonna-Dashwood, de trei ori castigator al Campionatului de Barista din Marea Britanie si de trei ori finalist al Campionatului Mondial de Barista, este fondatorul Colonna Coffee si cel ce se ingrijeste zilnic sa ne ofere o cafea de specialitate parte din  miscarea “al treilea val al cafelei” in capsule compatibile cu aparatele Nespresso.

Cafea “Single Origin” – cafeaua pe care o regasim in capsulele Colonna provine de la mici fermieri care cultiva si recolteaza cafeaua manual.


Capsule biodegradabile – capsulele Finca Las Galeras si Rugali produse de Colonna Coffe sunt 100% biodegradabile.